середа, 19 грудня 2012 р.

Вступ

Результат пошуку зображень за запитом "фотографії апарат узд"
УЗД або ультразвукове дослідження є дослідженням в організмі тканин і органів за допомогою ультразвукових хвиль. Як і рентгенівські промені, ультразвук проходить крізь тканини (або точніше крізь кордони між тими чи іншими тканинами), а потім відбивається. На встановленому спеціальному датчику фіксуються отримані зміни, що служать основою зображення. За цим зображенням лікар-фахівець робить подальші висновки. Ультразвукове дослідження відноситься до одного з найпоширеніших способів діагностики. УЗД отримало широку популярність, у тому числі, завдяки своїм нешкідливим впливів на організм.
Чому УЗД? Метод УЗД безболісний, простий, забезпечує кількісну та якісну оцінку різних даних, показує функціональну та морфологічну характеристику будови систем і органів. Сучасні ультразвукові прилади володіють всілякими високоякісними атрибутами діагностики. Використання комп'ютера в приладі дозволяє кількісно досліджувати в органах морфологічні зміни, уточнювати розміри утворень патологічного характеру і роль прилеглих органів в патологічному процесі.

Можливості ультразвукового методу мають широкий спектр застосування при діагностиці. Пацієнта можна обстежити "з ніг до голови", виробляючи моніторинг всіх його систем і органів в організмі, а також проводити дослідження в одній конкретній спрямованості. 

Немає коментарів:

Дописати коментар